Skip to main content

Gert Jan Middelie vertelt over zijn werk als projectleider

Gert-Jan Middelie is projectleider aanleg en specialist gevelgroen bij Van der Tol. In dit artikel vertelt hij over het 36 meter hoge dakbos op het depot van Boijmans van Beuningen

“Ik kan mij nog heel goed herinneren dat ik voor het eerst de artist impressions zag van het nieuwe depot van het museum Boijmans van Beuningen. De beelden en de offerteaanvraag kwamen via de mail bij mij terecht. Wat een imposant gebouw! En dan ook nog met een daadwerkelijk bos op een dak van 36 meter hoog! Kortom, ik zag gelijk een gave uitdaging.”

   

Toonaangevend groenproject

“Aangezien ik gek ben op technische uitdagingen, jeukten mijn handen om eraan te rekenen. Want zeg nu zelf: hoe mooi is het om direct betrokken te zijn bij zo’n toonaangevend project. Sinds de inschrijving ben ik als projectleider intensief betrokken. De kick was natuurlijk supergroot toen wij hoorden dat we deze prachtige daktuin gegund kregen.

Daarna is er veel werk verzet, want het hele proces is en blijft een technische uitdaging. Ik ben met veel verschillende betrokken partijen in overleg om het voorbereidings- en uitvoeringsproces zo optimaal en efficiënt te laten verlopen.”

Samenwerken met dakdekker en beregeningsspecialist

“Als je mij vraagt waarom ik bij Van der Tol werk, is dat om meerdere redenen. Bovenaan staat absoluut het zelfstandig en in samenwerkingen werken aan de te realiseren, bijzondere en uitdagende projecten. De samenwerkingen met onderaannemers, zoals een dakdekker of beregeningspecialist, zijn daarbij erg interessant. Van die partijen leer ik zelf namelijk ook heel veel.

Daarnaast heb ik mij in de loop van de jaren persoonlijk kunnen ontwikkelen tot gevelgroenspecialist binnen de organisatie. Dat samen met flexibele werktijden en -omstandigheden maakt dat ik graag naar mijn werk ga.”

Hou jij net als Gert-Jan van technische uitdagingen en wil je werken aan de klimaatbestendige stad van de toekomst?

Bekijk onze vacatures voor de functie van projectleider.