Gezonde medewerkers die iedere dag met veel plezier naar hun werk gaan, dat is ons doel.

Als werkgever vinden wij het belangrijk betrokken te zijn bij ons personeel. We organiseren daarom regelmatig personeelsbijeenkomsten waarin eventuele wensen en behoeften vanuit het personeel besproken worden. We luisteren hier niet alleen naar, maar ondernemen ook daadwerkelijk actie. We zijn een informele organisatie en staan dichtbij ons personeel.

Van der Tol beloont een gezonde leefstijl

We stimuleren onze werknemers een gezonde levensstijl aan te nemen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze medewerkers gezond, gemotiveerd en gelukkig zijn. Sterker nog, als werkgever is dat één van onze belangrijkste verantwoordelijkheden.

Om de gezondheid van onze medewerker op peil te houden, zijn we aangesloten bij Hello Fysio, een vitaliteitsbureau waar je als werknemer bij Van der Tol terecht kunt voor vragen en advies. Maar bijvoorbeeld ook bij en Bedrijfsfitness Nederland, zodat je op een voordelige manier kunt sporten in je vrije tijd. Daarnaast maken we gebruik van een externe verzuimmanager en ontvangt ons personeel een gezondheidspremie wanneer ze zich gedurende een bepaalde periode niet ziek hebben gemeld.

Animatie Van der Tol: Ben & Bas blijven fit en vitaal

De vrijheid om het beste uit jezelf halen

We ondersteunen onze werknemers om het beste uit zichzelf te halen. Dat betekent dat je bij ons veel vrijheid krijgt. De vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen met een persoonlijk ontwikkelingsbudget, maar bijvoorbeeld ook de vrijheid om (waar mogelijk) je eigen werktijden in te delen. Heb je een kantoorfunctie? Bij ons krijg je de vrijheid om een deel van de tijd thuis te werken.

Een taart voor je verjaardag!

Ben je jarig? Dan ontvang je van ons een taart om dat te vieren! Het is een traditie die jaren geleden is ontstaan en waar we geen afscheid van nemen. Want als één van onze collega’s jarig is, dan is het ‘t waard om dat te vieren.