Heb jij altijd al willen werken in de groensector?

Solliciteer dan vandaag nog bij ons, want ook wanneer je nog geen professionele ervaring hebt in de groen- of hoveniersbranche ben je namelijk welkom. Bovendien zijn er genoeg redenen om ervoor te kiezen van carrière te switchen. Het kan zijn dat je geen voldoening meer haalt uit je huidige werk. Of misschien mis je uitdaging, doorgroeimogelijkheden of werkzekerheid.

Wat het ook is, je bent altijd welkom om te solliciteren bij Van der Tol.

Hoe gaat het proces in z’n werk?

Het is eigenlijk heel simpel! Je kunt gewoon solliciteren op de functie die je voor ogen hebt. Geef vervolgens in je sollicitatiebrief aan dat je geen ervaring hebt in de groensector, maar wilt komen werken als zij-instromer. We nemen dan contact met je op om samen alle mogelijkheden te bespreken.

Waarschijnlijk zal je een aanvullende opleiding nodig hebben. Dit valt  allemaal te regelen. In samenwerking met verschillende samenwerkingspartners zorgen wij er voor dat je wordt klaargestoomd om te werken in de groensector.

Vragen over zij-instromer worden bij Van der Tol

Heb je vragen over het worden van zij-instromer? Bel dan met Myra Waegemakers 06 – 22 60 85 53 of maak gebruik van onderstaand contactformulier.