Wij staan altijd open voor jouw ambities. Zodat jij kunt blijven groeien binnen Van der Tol.

Van der Tol is een grote organisatie met een diversiteit aan gemotiveerde medewerkers. Hierdoor is voor iedereen voldoende ruimte om te groeien. Binnen onze organisatie zijn er tal van voorbeelden te noemen van medewerkers die onderaan de ladder zijn begonnen en zich binnen het bedrijf omhoog hebben gewerkt.

Een persoonlijk groeiplan

Heb jij ambities om in de toekomst hogerop te komen in de organisatie, wil je van de buiten- naar binnendienst (of andersom natuurlijk) of wil je jezelf op een andere manier ontwikkelen? Maak deze ambities kenbaar en we zullen aan de hand van individuele gesprekken met jou een persoonlijk plan maken om die doelen te bereiken.

Zo’n plan is natuurlijk maatwerk en verschilt per medewerker. Het plan wordt precies afgestemd op jouw ambities en capaciteiten.

Van der Tol animatie: Ben & Bas kernwaarden - Ontwikkeling

Altijd blijven leren met de Tol Academy

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de groensector. Daarbij stimuleren we bovendien persoonlijke groei. Daarom hebben we sinds kort de Tol Academy in het leven geroepen. Dat is een online leeromgeving waar jij je persoonlijke ontwikkeling kunt bijhouden.

Benieuwd hoe dit er precies uitziet? Tijdens je sollicitatieprocedure vertellen we je er graag meer over.