Heldere voorschriften, goed materieel en professioneel advies over je werkhouding.

Veilig werken zit in de genen van ons bedrijf. Voordat we aan de slag gaan met een klus, zorgen we voor een goede voorbereiding. Alleen zo kunnen we op een verantwoorde manier de werkzaamheden uitvoeren. Daarbij letten we op elkaar en zijn we niet bang om collega’s aan te spreken.

Opgeleid personeel

Voor sommige werkzaamheden gelden er aanvullende of specifieke veiligheidsvoorschriften. Deze mogen alleen worden uitgevoerd door personeelsleden die hiervoor zijn opgeleid. Als werkgever spelen wij hierin een faciliterende rol. Dus zijn er trainingen of certificaten nodig, dan zorgen wij voor de juiste training of opleiding.

Veiligheid en preventie

In het kader van veiligheid en preventie heeft Van der Tol een nauwe samenwerking met Stigas, dat andere bedrijven helpt veilig, gezond en vitaal te werken.

Van der Tol animatie: Ben & Bas kernwaarden - Verantwoordelijkheid

Veilig en betrouwbaar materieel

Ook de machines, het vervoer en andere apparaten die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren zijn veilig en betrouwbaar. Zo werken we steeds meer met elektrische machines, dit is niet alleen duurzaam en beter voor het milieu, maar zorgt er ook voor dat ons personeel minimaal belast wordt.