Ontdek onze vestiging in Hollandsche Rading

Zie je een vacature bij onze vestiging in Hollandsche Rading en ben je nieuwsgierig naar hoe je nieuwe werkplek eruit ziet? Op deze pagina vind je een aantal sfeerbeelden van het kantoor en de buitenomgeving.

Werken in het groene hart van Nederland?

Onze vestiging in Midden-Nederland is gelegen aan de Tolakkerweg in Hollandsche Rading. De vestiging is ontzettend goed bereikbaar, vooral voor Utrechtse begrippen. Op het terrein van deze vestiging is een ruime parkeergelegenheid voor zowel fietsen als auto’s.

Er zijn in totaal 15 medewerkers actief in Hollandsche Rading, waarvan 3 medewerkers op kantoor. Kortom, het is een klein, maar professioneel team waarin je binnen een informele sfeer alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkeling.

Mooie vergezichten met een levendige fauna

De vestiging in Hollandsche Rading ligt ten midden van een prachtig wandelgebied, waar je tijdens pauzemomenten heerlijk tot rust kunt komen. Blijf je liever dicht bij kantoor in de pauze, dan kun je ontspannen genieten op ons terras met een geweldig uitzicht over de weilanden. Ook in de wintermaanden is het genieten van mooie vergezichten met een levendige fauna. Klinkt dit voor jou als de ideale werkomgeving?

Bekijk alle vacatures voor vestiging Midden-Nederland